> Agrarisch Service Bedrijf

Welkom

Welkom op de website van ASB.
Op deze website proberen wij u te voorzien van relevante informatie over ons bedrijf. Mocht u tijdens of na het bekijken van de site vragen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen, te faxen of een e-mail te sturen via het formulier op de contact pagina.
Alvast bedankt voor uw belangstelling en wellicht tot ziens !

Wie zijn wij ?

ASB staat voor 'Agrarisch Service Bedrijf'. Wij zijn een bedrijf dat zich volledig richt op de agrarische sector. Ontstaan als een service bedrijf voor de vier bedrijfstakken rundveehouderij, pluimveehouderij, varkenshouderij en paardenhouderij (vandaar het logo) heeft het bedrijf door de jaren een groei en verbreding van haar activiteiten doorgemaakt.

Wat kunnen wij voor u betekenen ?

ASB probeert een volledige service partner te zijn voor alle facetten binnen uw agrarisch bedrijf. Wij beschikken per bedrijfstak over de juiste middelen en de juiste mensen met specifieke kennis. Of u nu op zoek bent naar een hulp, vervanger van een medewerker (tijdens ziekte of verlof) of een team om werkzaamheden te laten verrichten, in goed overleg met ons is er altijd een passende oplossing te vinden.